Tüm dünyada popüler reklam materyali modeli haline gelen arkasından ışık verilerek iç ve dış mekan uygulamalarından biri olarak sektörde yerini aldı. Işıklı pano Ledbox, tekstil panoları, Tekstilbox ve Lightbox ya da Berger baskı olarak değişik isimlerde anılan bu reklam materyalleri klasik uygulamalara göre pratik, düşük maliyetli, enerji tüketimi daha az ve görseli kolaylıkla değişebilmektedir.
Canlı görüntü kalitesi, doygun ve canlı, homojen aydınlatması, enerji tasarrufu, düz, çerçevesiz ve pürüzsüz bir sunum sağladığından müşteriler tarafından tercih ediliyor. Tekstil baskılar Eski sistemde pleksi ve durotransa karşılık olarak ışıklı tekstil baskıların kumaşları ışık geçirgenliği ile bir alternatif olmaktadır. Baskısı yapıldıktan sonra panoya kolaylıkla takılmasını sağlayan aparatları bulunur. Böylece baskısı ve uygulaması klasik panolar ile karşılaştırıldığında daha kolay ve pratiktir.
Baskı yapılmış ışıklı tekstil kumaşlarının görsellerinin geçmeli sistemi sayesinde saniyeler içinde değiştirebilmeniz mümkündür. İstenilen ölçüde ayarlanan kumaş kasaları ile tekstil baskı uygulaması yapılabilmektedir. Modern görünümünün yanında pratik ve hafifliği ile daha az yer kaplayıp, kolay taşınabilmektedir.